Bouw & Onderhoud

Aanbouw door AV bouw
AV bouw

Ted en Sandra

Voor onder de overkapping aan ons huis waren wij op zoek naar een glazen pui om een heerlijke serre te creëren. Na het benaderen van verschillende bedrijven hebben wij gekozen voor AV Bouw & Onderhoud. Deze keuze kwam met name voort uit de manier van denken van Andre Vermasen. Wij wilde namelijk niet alleen een glazen pui. Het moest er natuurlijk ook mooi uitzien, zo min mogelijk zicht wegnemen en dat voor een goede prijs.

 

Andre’s visie sprak ons direct aan. Hij kijkt naar het complete plaatje, heeft veel kennis van materialen en is creatief; kortom deskundig! Het was ook voor hem niet alleen “een glazen pui”, waardoor hij meedacht in vormgeving en uiterlijk.

Het ideaalplaatje was na verschillende tips en goed advies dan ook snel in kaart gebracht en zo ook de scherpe offerte, waardoor er snel gestart kon worden met werkzaamheden.

 

De planning en de werkzaamheden zijn daarbij ook deskundig uitgevoerd. We hebben er nauwelijks wat van gemerkt. Zo werd er geen rotzooi/ afval achterlaten, wat we elders wel eens zagen.

Het resultaat is top!!!

 

Wij zijn zeer tevreden en kunnen AV Bouw en Onderhoud iedereen aanraden!

 

Dank je Andre.

 

Maurik
Ted en Sandra van der Gun, Ted en Sandra van der Gun, Ted en Sandra van der Gun