Bouw & Onderhoud

Aanbouw door AV bouw
AV bouw

Dirk en Anja Erdtsieck

Het bouwen of verbouwen is een stap die niet zomaar moet nemen. Voor veel van ons is het een mijlpaal. Bouwen of verbouwen kost veel tijd en energie, gaat gepaard met relatief hoge kosten en zorgt bovendien voor veel stress en laten we de rommel maar dan eens vergeten. Een bouwproject valt of staat met de kwaliteit van de aannemer. Een goede en betrouwbare aannemer is goud waard.  

 

Na een lange bedenk tijd en zoektocht naar een betrouwbare aannemer en het lobbyen en veel vragen en informeren kwamen we op vakantie een jonge aannemer tegen. Na enige informatie kwam het al gauw op de centjes uit. Bij de vraag wat kost het was de prijs al interessant. We hadden al immers vele offertes naast ons neer gelegd.  Met een zeer groot onderling prijsverschil wel te verstaan, dus ik had een redelijk beeld wat de kosten waren.

 

Bij het doorvragen en de antwoorden dacht ik gelijk al ja, antwoorden goed ! enthousiasme goed !  en de prijs goed. De toezegging deed ik gelijk jij gaat het bouwen.

 

Na terug komst van de vakantie moesten we nog enige administratieve hobbels doorlopen, wat in de regio Rotterdam best wel wat voeten in de aarde heeft.

AV Bouw & Onderhoud heeft hierin het nodige geadviseerd om alles tot een goed einde te laten komen.

 

Nadat alle vergunningen en tekening gereed waren kon de bouw beginnen. Binnen een zeer korte tijd waren de boorheipalen geplaatst. Enige dagen later was de werkvloer gestort. Het metsel-, dak-, electra- en timmerwerk is accuraat uit gevoerd door  vakmensen!  binnen twee weken.

 

Het resultaat is precies zo dat we voor ogen hadden. Maar nog belangrijker vinden we dat alles correct is afgehandeld. Dat kenmerkt voor ons een goed aannemer.

We kunnen Andre Vermasen iedereen aanbevelen niet alleen om zijn kwaliteit maar ook om zijn vakmanschap, correctheid en niet te vergeten zijn service.

 

Dirk en Anja Erdtsieck

Info@dirke.nl

Rotterdam
Dirk en Anja Erdtsieck, Dirk en Anja Erdtsieck, Dirk en Anja Erdtsieck, Dirk en Anja Erdtsieck, Dirk en Anja Erdtsieck