Bouw & Onderhoud

Aanbouw door AV bouw
AV bouw

Referentie

Ted en Sandra

Voor onder de overkapping aan ons huis waren wij op zoek naar een glazen pui om een heerlijke serre te creëren. Na het benaderen van verschillende bedrijven hebben wij gekozen voor AV Bouw & Onderhoud. Deze keuze kwam met name voort uit de manier van denken van Andre Vermasen. Wij wilde namelijk niet alleen een glazen pui. Het moest er natuurlijk ook mooi uitzien, zo min mogelijk zicht wegnemen en dat voor een goede prijs.

 

Andre en Ingrid

Wat hebben wij een mooi dakkapel gekregen!

Andre heeft onze dakgoot helemaal terug laten komen in het dakkapel. Het is de mooiste van de straat!!

Alles is helemaal volgens planning verlopen, het was binnen een paar dagen af en erg netjes afgewerkt.

Heel erg bedankt AV Bouw!

Fam. Van Lavieren

Na wat offertes bestudeerd te hebben besloten we om een 2 dakkapellen en een carport te laten plaatsen door AV bouw. Het gesprek verliep heel prettig en de prijs was t.o.v. de concurrenten nog prettiger. Er werd vakkundig gewerkt, met kwaliteit van materiaal en de dakkapellen en carport werden keurig volgens onze wensen geplaatst. Ook al het afval werd netjes afgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en voor het nakomen van afspraken. AV bouw is echt een aanrader voor diegene die een mooi afgewerkte dakkapel of carport wilt hebben.

 

Fam. van Lavieren 

Dhr. Westerhuis

Achterzetramen van Metaglas Tiel geplaatst als alternatief voor dubbelglas. Goed opgemeten, op tijd kozijnen gereed gemaakt, gelegenheid gegeven om bestaande ramen te reinigen, zorgvuldig gewerkt in bewoond huis. Planning geheel aan onze wensen aangepast. Wij zijn tevreden.

 

Dirk en Anja Erdtsieck

Het bouwen of verbouwen is een stap die niet zomaar moet nemen. Voor veel van ons is het een mijlpaal. Bouwen of verbouwen kost veel tijd en energie, gaat gepaard met relatief hoge kosten en zorgt bovendien voor veel stress en laten we de rommel maar dan eens vergeten. Een bouwproject valt of staat met de kwaliteit van de aannemer. Een goede en betrouwbare aannemer is goud waard.  

 

R. Groenendal

Altijd fijn als een klant een positieve opmerking maakt bij het betaalkenmerk.

Hier heb ik een groot dakkapel geplaatst, in de gang een verlaagd plafond aangebracht, de bestaande open trap dicht gemaakt en een inloopkast onder de trap gemaakt.

Wederom een tevreden klant!

Dhr. Kwast

Keuken vernieuwen.
 
In mijn vorige werk was ik verantwoordelijk voor verbouw en nieuwbouw van de productie plant.
Daar bij zocht ik altijd naar locale bedrijven, de voordelen daarbij waren o.a. korte lijnen, dichtbij ,dus korte reistijd en bij storingen direct beschikbaar..
Dus bij prive zaken dacht ik daar hetzelfde bij.
 
Bij de plannen om een nieuwe keuken aan te schaffen kwam ik bij Andre Vermasen terecht.
Met Andre mijn wensen en de planning doorgesproken. Andre denkt mee en doet goede voorstellen.

Gerrit Heuvel

Andre Vermasen van AV Bouw heeft bij ons al enkele werkzaamheden uitgevoerd. Hierover zijn mijn vrouw en ik erg tevreden. Andre voert werkzaamheden vakbekwaam uit en dat voor een redelijke prijs! Hij geniet ook van het werkt dat hij levert. Bovendien is Andre een persoon waar je van op aan kunt en die prettig en correct is in de omgang.

 

Pagina's

Abonneren op RSS - Referentie